« Gå tillbaka till sökresultaten

Ålderskontrollant 18-23 år med egen bil, utgång Visby på Precont AB på Gotland

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror

Anställningsinformation

Omfattning: Deltid

Varaktighet: 6 månader eller längre

Anställningstyp: Vanlig anställning

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Lön: Lön enligt överenskommelse

Beskrivning av jobbet

Är du och din/dina vänner intresserade av att jobba extra som ålderskontrollant och har tillgång till egen bil?

Är du positiv, engagerad och vill ta mycket ansvar i ett självständigt arbete ihop med en eller två vänner?
Då är det här det perfekta jobbet för er!

Som ålderskontrollant och Mystery Shopper reser du runt i landet och besöker butiker, caféer, restauranger m.m för att göra s.k provköp på t.ex Spel, Tobak, Läkemedel och Alkohol för att se om försäljningsenheten begär legitimation på åldersbegränsade varor. Vidare ingår det att som Mystery Shopper genomföra anonyma kvalitetsmätningar. Du agerar helt vanlig kund och bedömer bl.a. miljö, försäljning och personalbemötande utifrån ett anpassat protokoll med olika mätpunkter, likt en kund- eller marknadsundersökning. Vi hjälper våra kunder att utveckla kvalité och försäljning i mötet med kunden samt säkerställa att uppsatta rutiner efterlevs löpande.

Enligt krav från våra uppdragsgivare behöver du vara minst 18 år och under 24 år för uppdrag som ålderskontrollant. behöver ha körkort samt god körvana för att kunna resa, du behöver ha en egen bil som du kan använda dig av. Ni arbetar i team om två till tre personer, arbetet är normalt morgon till kväll under normala öppettider i handeln resande ingår i tjänsten.

Det kommer att vara runt 10-20 timmars arbete i månaden beroende på olika perioder på året och uppdrag av kunder. Vi jobbar då 3 pass under en månad, och jobbar ett arbetspass 1 ggr i veckan så att uppdragen inte blir för tätt in på varandra. Tiderna kan variera mellan vardagar och helger. Vi väljer ut lämpliga kandidater och kallar till intervju för närmare presentation om tjänsterna, upplägg och ersättning. För att lyckas i jobbet ska du tycka om att resa, köra bil och vara social. Du gillar att ta ett stort ansvar, kan planera dina dagar och vill leverera hög kvalité.

Vårt huvudkontor ligger i Stockholm, vid intresse finns möjlighet att få vidareutvecklats i företaget.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivaren

Precont AB

Gotland

http://www.betterbusiness.se »

Kvalifikationer

Inga specifika krav finns angivna

Ansökningsinformation

Ansök senast: 2023-07-16

Länk till ansökningsformulär »