« Gå tillbaka till sökresultaten

Konsult Elsäkerhet & HSE | Peritum Säker Energimiljö Malmö på Experis AB i Malmö

Arbetsmiljöingenjör

Anställningsinformation

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tills vidare

Anställningstyp: Vanlig anställning

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Lön: Not Specified

Beskrivning av jobbet

Är du specialist inom elsäkerhet och arbetsmiljö som vill arbeta konsultativt i en internationell miljö? Vill du skapa en mer hållbar framtid och säkrare arbetsplatser? På Peritum Säker Energimiljö i Malmö söker vi nu dig som vill vara en del i att utveckla affärsområdet framåt. Hos oss får du en kundnära roll inom elsäkerhet/HSE där du arbetar såväl självständigt som i team med kunder inom energibranschen, i Sverige och internationellt. Välkommen!

Om tjänsten

Som konsult med inriktning på elsäkerhet och arbetsmiljö kommer du att arbeta med att implementera Säker Energimiljös koncept hos kund samt bistå internt i arbetet med Säker Energimiljös kunskapsnätverk och arbetsgrupper samt utvecklingen av affärsområdet. Du ges stora möjligheter att påverka ditt eget arbete.

Tjänsten innebär arbete inom energibranschens alla områden, men vi driver just nu en offensiv satsning på renewables - särskilt inom vindkraft off-shore - där du kommer att spela en viktig roll.

Exempel på arbetsuppgifter:

* Implementera Säker Energimiljös koncept hos kund. Detta inkluderar att genomföra säkerhetsaudits, utforma säkerhetstyrningssystem och genomföra utbildningar.
* Utföra kunduppdrag. Detta kan innefatta att genomföra workshops, utredningar och orsaksanalyser. Du agerar rådgivare i elsäkerhets- och HSE frågor
* Bistå i arbetet med Säker Energimiljös kunskapsnätverk och arbetsgrupper samt i utvecklingen av affärsområdet.Vem vi söker

För att bli framgångsrik i rollen som konsult inom elsäkerhet och HSE ser vi att du är en naturligt analytisk person med en operativ läggning: dels trivs du i detaljerna, har förmågan att lyfta blicken, se orsakssamband och dra rationella slutsatser, dels är du en doer och en effektiv utförare, som kan realisera och implementera idéer och koncept.

Som konsult hos oss arbetar du med långa processer i en regeltung bransch, och det är viktigt för oss att du trivs i och har förståelse för den inbyggda tröghet som finns i dessa förfaranden, och att du kan visualisera och arbeta mot slutmålet.

Vidare tror vi att du gillar och utvecklas av att arbeta i högpresterande, dynamiska team och att du motiveras av att göra skillnad - på riktigt. Du har ett intresse för människan och hennes beteenden, och har förmågan att skapa synergier och bygga nätverk.

Dina kvalifikationer

* Som lägst en högskoleingenjörsutbildning inom el, HSE, marin, maskinteknik eller liknande.
* Tidigare erfarenhet som konsult, projektledare eller specialist inom elsäkerhet eller HSE, gärna inom regeltung bransch.
* Dokumenterad förmåga att arbeta i team såväl som under eget ansvar.
* Vana av att hålla workshops, även i en internationell miljö.
* Mycket god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både på svenska och engelska.
* Erfarenhet av att verka i en internationell affärsmiljö, där du använt engelska professionellt.
* Avancerad användare av MS Teams och MS Office.

Därtill ser vi det som meriterande om du har:

* Arbetat inom vind-, olje-, sjöfarts-, eller flygindustrin.
* Grundläggande kunskaper i tyska och franska.

Du kan utgå ifrån våra kontor i Kungsbacka eller Malmö. För rätt person kan annan placeringsort och distansarbete diskuteras. Resor inom Europa förekommer.

I den här rekryteringen sätter vi stort värde vid din personliga lämplighet.Om Säker Energimiljö och Peritum

Säker Energimiljö arbetar långsiktigt för att uppnå en säkrare energibransch. Vi arbetar med att skapa säkra, effektiva arbetsplatser - och samarbetar med branschens aktörer för att bygga kunskap och utveckla tjänster som ger handlingskraft och trygghet.

Säker Energimiljö är en del av Peritum AB, som hjälper organisationer att förverkliga strategier genom människor. Allt vi gör genomsyras av att realisera effekt och stärka beteenden. Vårt team består av olika personligheter och kompetenser som ger oss perspektiv och kraft att se helheten - inte bara titta på strukturer, teknik och organisation, utan lösningar som fungerar i praktiken för den enskilde medarbetaren.

De bästa lösningarna når vi när vi har ett tätt samarbete med kunden. Tillsammans driver vi utvecklingen framåt och gör skillnad.Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Peritum Säker Energimiljö med Jefferson Wells, en del av Manpower Group, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Amanda Tannerfalk per mail till amanda.tannerfalk@jeffersonwells.se.

Du söker tjänsten via ansökningslänken. Sista ansökningsdag är 17 augusti. Notera att ansökningsperioden under v. 28-31 sammanfaller med semester, varför urval och intervjuer görs med start den 8 augusti.

Alla ansökningar hanteras i enlighet med GDPR.

Vi ser fram emot att ta emot Din ansökan!

Arbetsgivaren

Experis AB

Malmö

Kvalifikationer

Inga specifika krav finns angivna

Ansökningsinformation

Ansök senast: 2022-08-17

Referens: 96be6f90-5289-

Länk till ansökningsformulär »