« Gå tillbaka till sökresultaten

Lagerarbetare på Flexio Work AB i NÄSSJÖ

Lagerarbetare

Anställningsinformation

Anställningstyp: Behovsanställning

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Beskrivning av jobbet

Som Lagerarbetare hos JYSK arbetar du i deras Distributionscenter i Nässjö (DCN) som är ett högteknologiskt lager med distribution till över 200 butiker och e-handelskunder i Sverige och Finland. Jobbet innebär att du plockar varor till dessa butiker och e-handelskunder som en del av den dagliga driften. Tillsammans med dina medarbetare säkerställer du att verksamheten fortskrider utan hinter genom att noggrant se till att arbetet utförs enligt företagets rutiner så att gods kommer ut ur lagret enligt tidtabell. Du får arbeta i ett team med fantastiska kollegor som har kunden i fokus. Hos JYSK får du arbeta i en arbetsmiljö där dom sätter din säkerhet först


Som Lagerarbetare trivs du med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Arbetet kan innehålla en hel del tunga moment och sker i ett högt tempo, vilket innebär att god fysik är en förutsättning. Även förmåga att hantera IT-hjälpmedel är bra egenskaper. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt – JYSK förväntar sig god service och hög kvalitet. Som person är du engagerad, punktlig, noggrann och sprider en positiv stämning kring dig. Du är en naturlig problemlösare och älskar utmaningar.

Hos JYSK arbetar du efter deras motto: SEAMLESS AND CLOSER TO THE CUSTOMER

Det är också viktigt att du som en naturlig del av jobbet även lever upp till JYSK Values: Köpman, Kollega och Kåranda.

Du förväntas bidra till att säkra JYSKs framtida tillväxt och därför ställs höga krav på dig som resurs när du arbetar på deras Distributionscenter.

Ansökan sker via Flexio's app som finns i AppStore och Google Play. För att ansöka krävs det att du har fyllt i din profil och preferenser.


Arbetsgivaren

Flexio Work AB

Vallgatan 10

57141 NÄSSJÖ

landing.flexio.com/jysk_se »

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet: Relevant erfarenhet för tjänst som Lagerarbetare efterfrågas

Körkort krävs

Körkortskrav: B

Språkkrav: Engelska

Önskvärda språkkunskaper: Svenska

Ansökningsinformation

Ansök senast: 2021-12-31

Ladda ner Flexio Appen och ansök under "lediga jobb"