« Gå tillbaka till sökresultaten

Planerare Luftledning till Svenska Kraftnät på Snille Bemanning AB i Stockholm

Civilingenjör, anläggning, elkraft

Anställningsinformation

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tills vidare

Anställningstyp: Vanlig anställning

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Lön: Lön enligt överenskommelse

Beskrivning av jobbet

Vill du arbeta i en utvecklande miljö där du blir en viktig länk i en samhällsviktig verksamhet? Sök då tjänsten som utredningsledare på Svenska kraftnät!

Hos Svenska Kraftnät får du en bred roll med varierande arbetsuppgifter samtidigt som du ges möjlighet till specialisering kopplat till din kompetens och ditt intresse. Du kommer att tillhöra enheten Reinvestering och Utredning som bland annat ansvarar för att hålla samman och driva utredningar för anläggningsprojekt i det svenska transmissionsnätet. Resultatet ligger till grund för projektering, följande upphandling och genomförande av Svenska kraftnäts anläggningsprojekt. Enheten tar även fram underlag för beslutsfattande och tecknande av avtal med nätägare.

Dina arbetsuppgifter
En bra operativ förvaltning kräver en bra strategi och planering för att rätt reinvesteringar genomförs i rätt omfattning och vid rätt tidpunkt. Tjänsten som planerare luftledning det innebär att samordna det operativa planeringsarbetet för bl.a. mätning av S & B.

Att med utgångspunkt från Svenska kraftnäts förvaltningsstrategi och underhåll ansvara för att behov av mätningar initieras för våra luftledningar och att dessa be synliggörs och att vi får framdrift i behovs- och utredningsfasen så att projektstart kan ske med rätt omfattning och vid rätt tidpunkt. Arbetet innebär också att bevaka att pågående projekt kan leverera enligt beställarens önskemål.

Mycket av arbetet innebär att synliggöra och planera in reinvesteringar som behöver ha utrednings- och projektstart i tidsspannen nutid och närmaste året. Men hela planeringsarbetet sträcker sig många årtionden framåt då vi har anläggningsdelar som har en beräknad teknisk livslängd på uppemot 100 år.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Sundbyberg, tjänsteresor kan förekomma i viss mån.

Din profil
Krav

- Du har högskole- eller civilingenjörsingenjörsexamen, gärna inom elektroteknik eller elkraft alternativt motsvarande erfarenhet förvärvad så som vi bedömer likvärdig
- Minst 5 års erfarenhet av arbete kopplat till luftledning för region- eller transmissionsnät
- Minst 2 års erfarenhet av arbete i en samordnande roll


Önskvärda krav:

- Minst 8 års erfarenhet av arbete kopplat till luftledning på region- eller transmissionsnät.
- Erfarenhet av bedömning av tid och kostnad för ledningsprojekt.
- Erfarenhet av komponentuppbyggnad av luftledning


Dina personliga egenskaper:

Arbetet består till stor del av samordning och koordinering av/med en utredningsgrupp. Vi söker därför dig som har god samarbets- och kommunikativ förmåga. Du arbetar självständigt, är strukturerad och har en god problemlösande förmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om företaget
På Svenska kraftnät händer det mycket - vi är en organisation i förändring. Enligt Nyckeltalsinstitutets mätning Arbetsgivarindex är Svenska kraftnät en av elbranschens bästa arbetsgivare och arbetar utifrån ett personligt ledarskap. Du erbjuds god möjlighet till balans mellan arbete och privatliv, goda förmåner och mycket mer.

Som medarbetare hos oss blir du en del i en samhällsviktig organisation där vi värdesätter och strävar efter hög kollektiv intelligens. Det är med samarbete och effektivitet som vi ska uppnå vår vision "Säker elförsörjning för en hållbar samhällsutveckling". Svenska kraftnät arbetar för att främja mångfald och motverka diskriminering och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter till våra rekryteringar.

Om Snille
Snille bemanning är nischade mot tekniksektorn och har sedan 2005 arbetat med rekrytering och konsultuthyrning av juniora och seniora kollegor i alla delar av teknikbranschen. Eftersom vi på Snille har teknisk bakgrund har vi goda förutsättningar att förstå våra kunders behov och våra kandidaters efterfrågningar. Vi hjälper individer och ingenjörsföretag att utvecklas och växa!

Låter det intressant?
Då är du välkommen att söka tjänsten genom att följa länken nedan. Välkommen med din ansökan senast den 25 augusti, intervjuer sker direkt efter sista ansökningsdag.

Vill du veta mer: Kontakta rekryteringsansvarig Lena Sköld 08-562 159 19, alternativt rekryterande chef Martin Görnebrand, tel 010-475 86 35 eller HR-partner Ann-Britt Andersson 010-475 85 28. Fackliga representanter är Erik Böhlmark, SACO, tel 010-475 86 14 och Stefan Ekberg, ST, tel 010-475 82 91.

Arbetsgivaren

Snille Bemanning AB

Stockholm

https://snillebemanning.se/ »

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet: Relevant erfarenhet för tjänst som Civilingenjör, anläggning, elkraft efterfrågas

Erfarenhetskrav: Civilingenjör, anläggning, elkraft

Ansökningsinformation

Ansök senast: 2021-08-25

Länk till ansökningsformulär »