« Gå tillbaka till sökresultaten

Projektingenjör på adding PEOPLE AB i NÄSSJÖ

Civilingenjör, maskin

Anställningsinformation

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tills vidare

Anställningstyp: Vanlig anställning

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Beskrivning av jobbet

VILKA ÄR VI?

Cellwood Machinery tillverkar maskiner för pappers- och massaindustrin samt bioenergimarknaden. Vi är världens ledande tillverkare av dispergeringsanläggningar, vilket är ett av processtegen i papprets väg från avfall till ny produkt. Exportandelen är 90 procent, med hela världen som marknad.

I Nässjö finns en högteknologisk pilotanläggning där kunder erbjuds provkörningar i en industriell miljö.

Cellwood Machinery omsätter cirka 250 MSEK och har 45 anställda, varav fyra i Kina och sju i Tyskland, och ägs av Cellwoodgruppen AB.Läs mer om företaget här.

VAD ERBJUDER VI?

Vi söker en projektingenjör med genuint intresse för teknik till vår konstruktionsavdelning i Nässjö. Du erbjuds en spännande och varierande roll med utvecklingsmöjligheter i en internationell bransch.

Hos oss blir du en del av ett team med erfarna tekniker som arbetar med att ta fram och presentera lösningar för våra kunder. Som projektingenjör arbetar du med konstruktion och ansvarar för genomförandet av kundprojekten, från order till driftsättning av anläggning ute hos våra kunder.

Du kommer bland annat att:

DETTA KAN DU.

Om du vill bli en del av vårt konstruktionsteam och växa tillsammans med oss är vi nyfikna på att träffa dig.

För att matcha teamet har du:

Har du dessutom erfarenhet av styr- och reglerteknik samt Solid Works Cad och PDM så är det en bonus för oss.

Det är självklart meriterande om du har erfarenhet från pappers- och cellulosaindustrin, men vi tror också att en driven person med annan erfarenhet av maskinteknik eller konstruktion kan vara helt rätt person för oss. Har du bara rätt kunskaper så ser vi till att du utvecklas tillsammans med oss.

DETTA ÄR DU.

Du är en person med utpräglat teknikintresse, som inte bara ser det som en utmaning att jobba med tekniska produkter - du trivs verkligen med det.

För att lyckas i den här rollen så ser vi struktur och noggrannhet som två viktiga egenskaper. Då ditt jobb innebär daglig kontakt med våra kunder ställer det även krav på god samarbetsförmåga, egen initiativförmåga och hög service. Att skapa goda och långsiktiga relationer är något du både trivs med och verkligen har naturligt i dig.

För oss och våra kunder är långsiktighet viktigt vilket gör att vi ser vårt samarbete tillsammans med dig på samma sätt och vill gärna att du delar den tanken med oss.

BRA ATT VETA.

Arbetsgivaren

adding PEOPLE AB

Storgatan 53E

57132 NÄSSJÖ

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet: Relevant erfarenhet för tjänst som Civilingenjör, maskin efterfrågas

Ansökningsinformation

Ansök senast: 2021-08-05

Länk till ansökningsformulär »