« Gå tillbaka till sökresultaten

IT Junior Business Analyst TMO på AB Electrolux i Stockholm

Systemanalytiker/Systemutredare

Anställningsinformation

Omfattning: Heltid

Varaktighet: 6 månader eller längre

Anställningstyp: Vanlig anställning

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Beskrivning av jobbet

Global Electrolux Talent Program presenterar:

Global Electrolux Talent Program är ett proaktivt initiativ som samlar unga talanger i olika funktioner och globala kontor inom Electrolux. Detta program är för dig som är intresserad av en global, praktisk erfarenhet i en interkulturell miljö med målet att säkra globala sysselsättningsmöjligheter inom företaget efter en lyckad praktik.

IT Junior Business Analyst TMO - Stockholm, Sverige


För vårt affärsområde Europa, i IT-teamet, är vi ute efter en junior IT-affärsanalytiker för att hantera utvecklingen av Trade Marketing Operations (TMO) och deras CRM inom TMO: s strategi. Du kommer att vara en viktig IT-kontaktpunkt för TMO-organisationen i Europa, som kommer att arbeta nära verksamheten för att hjälpa, definiera och implementera det nya applikationslandskapet för affärsområdet. Detta innebär både att lansera nya lösningar och att hjälpa företagsorganisationen att förstå hur man kan utnyttja teknik på bästa sätt för att förnya och förenkla Electrolux-verksamheten.

Du kommer att arbeta mycket nära företaget antingen i nya initiativ men också bidra starkt till att fortsätta förbättra befintliga lösningar för att säkerställa att du skapar varumärkeslojalitet för livet. Denna roll ger möjlighet att hantera relationen med våra nyckelanvändare på ett smart och effektivt sätt och införa ett nytt sätt att arbeta. Du får möjlighet att förstå den pågående omvandlingen av TMO-strategin som kommer att implementeras med introduktionen av CRM-lösning. TMO är ett område som ligger över olika funktioner och kanaler som elektriska återförsäljare, kökshandlare men också kundservice, därför kommer CRM att vara mycket mer än ett enkelt verktyg eftersom det hjälper till att harmonisera och effektivisera kommunikationen. Människor som arbetar i TMO är också ansvariga för att hantera försäljningsstället och det är avgörande för dem att ha en tydlig rapporteringsvy, därför kommer denna roll att ge möjlighet att arbeta med olika datakällor som måste konsolideras i våra rapporteringsplattformar.

För att lyckas med den här rollen måste du ha en stark förståelse för både TMO-säljbehandlade och IT-aspekter samt ha en innovativ och samarbetsvillig inställning. Du kommer att självständigt köra och organisera de aktiviteter som krävs för att genomföra den överenskomna planen ur IT-synvinkel, och hålla en blandning mellan en strategisk förståelse av långsiktig vision med händerna på operativa implementeringsuppgifter.

En vanlig arbetsdag:

• Stöd IT-implementeringar av nya process- och applikationskrav inom området Trade Marketing Operation. Rollen är inriktad på att tillhandahålla rätt IT-verktyg för att stödja KAM, försäljningsrepresentant och agenter i den dagliga verksamheten.

• Hantera relationen med både interna utvecklare och externa leverantörer och driva prioriteringen av eftersläpningsobjekt baserat på affärsinmatningen.

• Stöd aktivt TMO Key User Group-initiativ och samarbeta genom att föreslå och analysera kraven för affärs- och IT-processförbättringar

• Delta i alla faser av pågående IT-projekt för att säkerställa att äga alla lösningar som används för att stödja TMO centralt men också på fältverksamheten

• Styrning, underhåll och kontinuerlig optimering av befintliga och nya TMO-applikationer tillsammans med affärsintressenterna.

• Delta i olika forum för att hjälpa företaget att prioritera IT-aktiviteter

Arbetsgivaren

AB Electrolux

SANKT GÖRANSGATAN 143

11217 Stockholm

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet: Relevant erfarenhet för tjänst som Systemanalytiker/Systemutredare efterfrågas

Språkkrav: Engelska

Erfarenhetskrav: Systemanalytiker/Systemutredare

Ansökningsinformation

Ansök senast: 2021-06-25

Epost: global.internships@electrolux.com