« Gå tillbaka till sökresultaten

Administratör till Bildas regionkontor i Umeå på Studieförb Bilda - För Kyrka och Samhälle i Umeå

Administrativ assistent

Anställningsinformation

Omfattning: Heltid

Varaktighet: 6 månader eller längre

Anställningstyp: Vanlig anställning

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Lön: Lön enligt överenskommelse

Beskrivning av jobbet

Studieförbundet Bilda söker nu en administratör till regionkontoret i Umeå i en spännande tid av digital utveckling och viktig samhällsförändring.

Om tjänsten:

I arbetsuppgifterna ingår verksamhetsrapportering, ekonomihantering, budgetuppföljning och projektadministration. Du stöttar och hjälper verksamhetsutvecklare att ta fram statistikunderlag och lägga upp arrangemang och texter på webben. I tjänsten som administratör bidrar du med kvalitetshöjande åtgärder och utvecklar arbetssätt och rutiner för att stärka och utveckla Bilda Nords verksamhet tillsammans med administratörsteamet. Då arbetet innebär många arbetsmoment med dator och olika program är det viktigt att du känner dig trygg i Officepaketet - både Excel och Word.

Vi söker dig som

- Har arbetat i rollen som administratör, ekonomiassistent eller ekonom.

- Är serviceinriktad, noggrann och flexibel.

- Arbetar strukturerat och självständigt.

- Har lätt att skapa kontakter, samarbeta och coacha kollegor.

- Har arbetat med projektekonomi eller projektredovisning.

Som anställd i Bilda får du en gedigen introduktion, 38 timmars arbetsvecka, goda kompetensutvecklingsmöjligheter, bra personalförmåner och framför allt får du jobba med viktig verksamhet tillsammans med energigivande och kompetenta kollegor och externa kontakter. Arbetet innebär stor frihet och mycket ansvar.

Tjänsten är en visstidsanställning på 1 år men kan komma att förlängas. Anställningsgraden är 100% med start 1 september eller enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av enhetschef Elisabeth Odenius Lundgren 070-076 90 64 och regionchef Göran Rönnbäck 072-083 89 00

Facklig kontaktperson (Unionen), Petra Falk 090-14 20 11

Sista ansökningsdag är 30 juni 2021. Registrera din ansökan här via knappen "Skicka ansökan"

Om Bilda

Studieförbundet Bilda är ett av Sveriges tio studieförbund, som med kristen livsåskådning som grund bedriver folkbildningsarbete och erbjuder kurser, studiecirklar och kulturprogram. Verksamheten vilar på folkbildningens grundsyn och är fri och frivillig och öppen för alla oavsett bakgrund och utbildning. Med stöd och inspiration från oss får människor med olika bakgrund möjlighet att mötas, skapa fritt och utvecklas. Vi har erfarenhet, kunskap och nätverk kopplat till kultur, samhällsfrågor, tro, religion och existentiella frågor. Vi är organiserade i sex regioner med verksamhet i hela landet och ett studiecenter i Jerusalem. Vi tror att det är i mötet med andra som vi får nya perspektiv på tillvaron och växer som människor. Vår övertygelse är varje människas rätt att söka kunskap, och att få uttrycka sig, och tillsammans med andra bilda mening - oavsett vem man är eller var man bor. Tillsammans med våra medlemsorganisationer, samverkansparter och deltagare skapar vi verksamheten. Våra medlemsorganisationer finns främst inom frikyrkorna, ortodoxa kyrkorna och katolska kyrkan. Våra samverkansparter verkar inom kultur, kyrka och samhälle. Läs gärna mer på Bilda.nu.

Arbetsgivaren

Studieförb Bilda - För Kyrka och Samhälle

Umeå

http://www.bilda.nu/ »

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet: Relevant erfarenhet för tjänst som Administrativ assistent efterfrågas

Erfarenhetskrav: Administrativ assistent

Ansökningsinformation

Ansök senast: 2021-06-30

Länk till ansökningsformulär »