« Gå tillbaka till sökresultaten

Webbutvecklare (HTML, CSS, Javascript) på Re- Story Scandinavian AB i Göteborg

Frontend-utvecklare

Anställningsinformation

Omfattning: Heltid

Varaktighet: 6 månader eller längre

Anställningstyp: Vanlig anställning

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Beskrivning av jobbet

Som konsult förmedlar du kunskap inom ditt expertisområde till elever inom yrkeshögskola och högskola runt om i landet. Du håller föreläsningar på distans enligt schema och skapar material för dessa samt övningar. Administrativ arbete förekommer.

För att passa in på Restory Education ser vi att du är en kreativ och öppen person med mycket ödmjukhet. Du är självgående men trivs också bra i team. Du är pedagogisk och kan strukturera och planera för kommande kurser. Du kan leverera kunskap och struktur till elever på ett sätt som skapar trygghet, tydlighet och inspiration.

En eller flera av följande kompetenser behövs för att kunna söka denna tjänst. Det går att söka tjänsten även om du inte har alla kompetenserna nedan. Vi lägger stor vikt vid personlighet, pedagogik och drivkraft.Vi på Restory tror att det aldrig går att lära sig för mycket. Vi tror också på att nyckel till en lyckad inlärningsprocess är att undervisa på ett lättförstått, begripligt och pedagogiskt sätt där vi vill inspirera eleverna i sin utbildning.

Restory Education är en arbetsplats med mycket eget ansvar och kreativitet, där vi är ett stöttande team av utbildare. Du som ny konsult får alltid stöttning från dina kollegor.

Se och ansök via vår hemsida: https://restory.ai/karriar/

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivaren

Re- Story Scandinavian AB

Göteborg

41301 Göteborg

http://www.restory.ai »

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet: Relevant erfarenhet för tjänst som Frontend-utvecklare efterfrågas

Krav på färdigheter: CSS, programmeringsspråk, JavaScript, programmeringsspråk

Språkkrav: Svenska

Erfarenhetskrav: Frontend-utvecklare

Önskvärda färdigheter: Git, versionshanteringssystem

Ansökningsinformation

Ansök senast: 2021-09-01

Länk till ansökningsformulär »