« Gå tillbaka till sökresultaten

Väg- och gatuprojektör till Östersund på SYSTRA AB i Östersund

Civilingenjör, väg- och vattenbyggnad

Anställningsinformation

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningstyp: Vanlig anställning

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Beskrivning av jobbet

YSTRA växer! Vi ser en ökad efterfrågan av våra tjänster i Östersunds-regionen och vill nu både växa och bredda oss inom samhällsbyggnad.

Om jobbet

Som VA-projektör hos oss kommer du att arbeta i såväl större som mindre uppdrag. Du kommer du att arbeta med projektering och samordning och kommer till exempel att upprätta förfrågningsunderlag och bygghandlingar. Du kommer att få arbeta med projekt i ett större nationellt geografiskt område och kommer att samarbeta såväl internt som med våra kunder. Du kommer även att stötta dina mer juniora kollegor inom området.

Om dig

Vi söker dig som har goda kunskaper inom VA-projektering. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning och att du har arbetat minst fem år inom området.

Du är driven och trivs med ett arbete med eget ansvar, där du får vara med och utveckla och bygga upp verksamheten. Du arbetar bra tillsammans med andra samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du trivs i en roll där du får dela med dig av din kunskap och fungera som coach åt andra.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en unik chans att vara med och bygga upp verksamheten i ett kraftigt expanderande internationellt företag. Du blir en viktig del av vår verksamhet och har stora möjligheter att påverka utvecklingen framåt. Du väljer själv vilket av våra kontor du vill utgå från.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om SYSTRA

SYSTRA är ett internationellt företag med över 7 500 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. Vi driver infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRAs ägare SNCF och RATP är två av Europas största företag inom transportlösningar.

SYSTRA AB har funnits i sin nuvarande form sedan 2018 och har under den perioden vuxit från 50 till drygt 200 medarbetare en expansion vi ser kommer att fortsätta de närmaste åren. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.systra.se.

Välkommen att kontakta oss för mer information

Regionchef Mattias Källander

010-708 05 59

mkallander@systra.com

Rekryteringspartner Katarina Svensson

010-708 05 11

ksvensson@systra.com

Ansökan

Urval och tillsättning kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Du ansöker om jobbet här https://jobs.systra.com/job/%C3%96stersund-VA-projekt%C3%B6r-till-%C3%96stersund%2C-Br%C3%A4cke-eller-Laxsj%C3%B6/683823301/

SYSTRA-confidence moves the world

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.Arbetsgivaren

SYSTRA AB

STORSJÖSTRÅKET 15D

83134 Östersund

www.systra.se »

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet: Relevant erfarenhet för tjänst som Civilingenjör, väg- och vattenbyggnad efterfrågas

Språkkrav: Svenska

Erfarenhetskrav: Civilingenjör, väg- och vattenbyggnad

Ansökningsinformation

Ansök senast: 2021-08-31

Länk till ansökningsformulär »