« Gå tillbaka till sökresultaten

JENSEN grundskola Sickla söker Köksbiträde på Jensen Education AB i Nacka

Köksbiträde

Anställningsinformation

Omfattning: Deltid

Varaktighet: 6 månader eller längre

Anställningstyp: Vanlig anställning

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Lön: Indivduell lönesättning

Beskrivning av jobbet

Vill du vara med och skapa vår skolrestaurang med hälsoinriktning? 
Nu finns en unik möjlighet att vara med och starta upp ett helt nytt tillagningskök på vår nya grundskola i Sickla. Här får du vara med och skapa en skolrestaurang där hälsosam, god och näringsrik mat serveras till elever i grundskolan (F-9) samt våra pedagoger och lärare. Som Kock arbetar du i ett team där ni tillsammans lagar hälsosam och näringsriktig mat från grunden till vårt campus som när allt står klart kommer att servera ca 800 portioner lunch varje dag. Här får du chans att vara med och lägga grunden till många barns livslånga hälsosamma matvanor.

Våra måltider lagas i vårt tillagningskök av kock och är högkvalitativa, näringsrika och varierade. Vi har ett hållbarhetstänk och arbetar aktivt för att ta tillvara råvarorna på bästa sätt. Utöver detta delar du våra tankar kring vikten av att värna barnens hälsa och välmående, bland annat genom att aktivt arbeta för att minska mängden raffinerat socker de får i sig.

Som del av kökspersonalen hos oss har du ett helhetsansvar för bland annat hygienen i köket och kvaliteten på de måltider som serveras på skolan, vilket du tar på största allvar. Utöver detta har du en stark önskan om att förgylla elevernas dag genom att erbjuda dem det "lilla extra" som ditt engagemang kring mat kan ge dem.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete i kök, samt utbildning/kunskaper i hygienisk hantering av mat och råvaror. 

Anställningsform
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på ett år med en tjänstgöringsgrad på 75 %. Placering vid JENSEN grundskola Sickla, Planiavägen 15. Tillträde i augusti eller enligt överenskommelse. 

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem.  Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, då urval sker löpande. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under lediga jobb. 

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på www.polisen.se. Beställ ditt utdrag redan idag, det tar upp till 14 dagar att få utdraget.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att genomföra två tester (Mint och Matrigma). Testlänkar skickas på mail direkt efter inskickad ansökan och du får återkoppling på testerna direkt efter att du har genomfört dem.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta Christian Johansson på christian.johansson@jenseneducation.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsgivaren

Jensen Education AB

Nacka

http://www.jenseneducation.se/ »

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet: Relevant erfarenhet för tjänst som Köksbiträde efterfrågas

Erfarenhetskrav: Köksbiträde

Ansökningsinformation

Ansök senast: 2021-07-04

Länk till ansökningsformulär »