« Gå tillbaka till sökresultaten

CNC-operatör till stabila Aspervall Instrument på Industri Support Värmland AB i Säffle

CNC-operatör/FMS-operatör

Anställningsinformation

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningstyp: Vanlig anställning

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Lön: Fast lön

Beskrivning av jobbet

Om företaget
Är du en lösningsfokuserad och erfaren CNC-operatör?
Missa inte denna chans hos Aspervall Instrument i Säffle som erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter, erfarna kollegor, ett härligt arbetslag och stor variation i ditt arbete.
Aspervall Instrument är en stabil och leveranssäker producent inom process-, styr- och reglerbranschen som arbetar med finmekanisk bearbetning och montage.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.
Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att programmera, ställa och köra fleropsvarv.
Här arbetar du med små, komplexa serier, med hög kvalité och snäva toleranser vilket ger dig stor variation i ditt arbete.
Företagskulturen bygger på yrkesstolthet och stor ansvarskänsla hos varje medarbetare, du kommer att ingå i ett härligt arbetslag med erfarna kollegor som garanterar nytänk och där högsta kvalité är målet.
Din profil
Vi söker dig som är en erfaren CNC-operatör med goda kunskaper i programmering, mätteknik och ritningsläsning. Det är meriterande om du tidigare arbetat med programmering i CAD/CAM och om du har arbetat med Mazak fleropsvarv och Mazatrols styrsystem.
Det här arbetet passar dig som vill jobba med kvalificerad bearbetning. Här gäller det att du är tekniskt kunnig med förmågan att organisera, planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat sätt. Du har tidigare arbetat med tillverkning av detaljer med höga kvalitetskrav, eftersom du kommer att jobba medi korta serier ser vi att du är en flexibel och lösningsfokuserad person.

Du är positiv, ordningsam och tar ett stort ansvar för ditt arbete. Du trivs att arbeta både självständigt och i lag med andra och har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Är det här du? Sök jobbet redan idag – vi tillämpar löpande urval, stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Välkommen med din ansökan!

Rekryteringsprocessen hanteras av Industrisupport, alla frågor gällande tjänsten hanteras av Industrisupports rekryterare.

Arbetstider: måndag-fredag 07.00-16.00
Arbetsort: Säffle
Anställningsform: Tillsvidareanställning


Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här är en långsiktig inhyrning som om allt klaffar leder till fast anställning hos kundföretaget.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.

Arbetsgivaren

Industri Support Värmland AB

Säffle

http://www.industrisupport.com/ »

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet: Relevant erfarenhet för tjänst som CNC-operatör/FMS-operatör efterfrågas

Körkort krävs

Körkortskrav: B

Erfarenhetskrav: CNC-operatör/FMS-operatör

Ansökningsinformation

Ansök senast: 2021-06-30

Referens: 1845

Länk till ansökningsformulär »