« Gå tillbaka till sökresultaten

CNC-operatör till fantastiska Fricweld! på Industri Support Värmland AB i Hällefors

CNC-operatör/FMS-operatör

Anställningsinformation

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningstyp: Vanlig anställning

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Lön: Fast lön

Beskrivning av jobbet

Om företaget
Är du en driven, engagerad och erfaren CNC-operatör som är sugen på nya utmaningar och en fantastisk arbetsplats – ansök redan idag - vi arbetar med löpande urval.

Hos Fricweld finns stora utvecklingsmöjligheter då du som operatör är med som problemlösare hela vägen fram till slutresultatet. Här får du arbeta med ett härligt gäng erfarna kollegor, en trevlig arbetsmiljö och på ett företag som värdesätter sina medarbetares inflytande och delaktighet.

Tack vare ökad tillväxt söker vi nu en erfaren CNC-operatör till Fricweld AB, ett unikt företag med spetskompetens och ett ständigt intresse av att utvecklas, som erbjuder produktkvalitet i världsklass och som ständigt vill överträffa kundernas förväntningar.

Fricweld AB är ett verkstadsföretag som i huvudsak tillverkar kolvstänger till hydraulikbranschen och som levererar till de största tillverkarna av hjullastare och grävmaskiner. Fricweld är byggt på stolta svenska ståltraditioner och med rötterna i Bergslagens gruv- och stålindustri är de på många sätt unika i branschen.


Dina arbetsuppgifter
Här kommer du att jobba med kvalificerad bearbetning där självständig programmering utifrån ritningsunderlag utgör en stor del av arbetsdagen. Du kommer att producera enligt ritning, grada, mäta och föra mätprotokoll, köra truck och avrapportera i planeringssystemet.

Din profil
Vi söker dig som är en driven, engagerad och erfaren CNC-operatör som kan arbeta självständigt och som tar ansvar för din del i produktionskedjan. Du ska ha utbildning och flerårig erfarenhet som CNC-operatör. Som operatör ska du kunna jobba med stor självständighet, mätteknik, ritningsläsning och truckkort är krav samt goda kunskaper i svenska - i både tal och skrift.

Som person är du en god kollega, du jobbar med ett driv samtidigt som du är noggrann och flexibel. Du är tekniskt kunnig, lösningsorienterad, självgående och ser inte motgångar som ett problem utan en utmaning.

Är det här du? Sök redan idag!

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Välkommen med din ansökan!


Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här är en långsiktig inhyrning som om allt klaffar leder till fast anställning hos kundföretaget.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.

Arbetsgivaren

Industri Support Värmland AB

Hällefors

http://www.industrisupport.com/ »

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet: Relevant erfarenhet för tjänst som CNC-operatör/FMS-operatör efterfrågas

Körkort krävs

Körkortskrav: B

Erfarenhetskrav: CNC-operatör/FMS-operatör

Ansökningsinformation

Ansök senast: 2021-06-30

Referens: 1835

Länk till ansökningsformulär »