« Gå tillbaka till sökresultaten

Habia Teknofluor rekryterar Kvalitetsingenjör på Poolia Sverige AB i Uppsala

Kvalitetsingenjör/-tekniker, kemiteknik

Anställningsinformation

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningstyp: Vanlig anställning

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Lön: Fast lön

Beskrivning av jobbet

Drivs du av kvalitet och ständig förbättring? Har du dessutom erfarenhet av kvalitetsfrågor? Då är detta tjänsten för just dig!
Habia erbjuder en bred kvalitetsingenjörstjänst med en kombination av teknik, analys och kvalité. Utveckling och förbättring av produkter och processer är viktigt för Habia och kvalitetsingenjören har en betydande roll i det arbetet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Knivsta. Vänta inte med att ansöka då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som kvalitetsingenjör kommer du vara med och utveckla kvaliteten i alla led i vår verksamhet, med fokus på våra produktionsprocesser. Du kommer att utreda kundreklamationer, avvikelser och initiera förebyggande åtgärder. Arbetet sker i nära samarbete med kollegor inom produktion, teknik och försäljning. Du kommer att få sätta dig in i företagets alla processer från inköp av råvara, offert till kund, genom alla led i produktionen till hur den färdiga produkten levereras till kund. Du stöttar verksamheten att genomföra åtgärder för att förbättra kvaliteten och produktiviteten. Målet är att förbättra kundnöjdheten och öka lönsamheten i en säker arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter
- Ansvara för, upprätthålla och utveckla kvalitetsledningssystemet
- Initiera, delta i och genomföra ständiga förbättringar av processer och rutiner
- Analysera avvikelser och initiera förebyggande och korrigerande åtgärder
- Mäta och följa upp företagets kvalitetsnivå
- Rapportera kvalitetsstatus till företagsledningen
- Vara företagets representant i kvalitetsfrågor och ansvara för kvalitetsrevisioner


Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av förbättrings- och kvalitetsarbete och gärna med ingenjörsbakgrund. Du kan ha flera års erfarenhet eller vara i början av din karriär då den vi söker kommer få stöd av ansvarig chef och organisation som helhet om så behövs.
Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, analytisk, gillar problemlösning och trivs i en bred roll med förståelse för hur din del påverkar helheten.
Du gillar att ta egna initiativ, har god samarbetsförmåga, är nyfiken och har en vilja att utvecklas i din roll.
Då rollen innebär många externa kontakter är god kommunikation och förmåga att skapa och behålla givande arbetsrelationer viktigt. För rätt person erbjuds goda möjligheter till utveckling inom kvalitet och teknik.


Om verksamheten
Habia Teknofluor AB är en av Europas ledande tillverkare av fluorplastslang, högtrycksslang samt bearbetade detaljer av PTFE. Kundkretsen består av stora internationella företag som ABB, Tetra Pak, Parker samt ContiTech och merparten av produkterna levereras utanför Sverige. Verksamheten startades 1954 i Knivsta och ingår numer i Smiths i divisionen Flex-Tek. Vi är ca 65 anställda.

Arbetsgivaren

Poolia Sverige AB

Uppsala

http://www.poolia.se »

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet: Relevant erfarenhet för tjänst som Kvalitetsingenjör/-tekniker, kemiteknik efterfrågas

Erfarenhetskrav: Kvalitetsingenjör/-tekniker, kemiteknik

Ansökningsinformation

Ansök senast: 2021-06-30

Referens: 60086

Länk till ansökningsformulär »