« Gå tillbaka till sökresultaten

Produktionstekniker inom mätteknik på Bae Systems Hägglunds AB i Örnsköldsvik

Produktionstekniker, maskin/verkstad

Anställningsinformation

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningstyp: Vanlig anställning

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Beskrivning av jobbet

BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av nya affärer som uppgår till ett värde av över tio miljarder kronor.

Välkommen till en framtid fylld av möjligheter!

Din framtida utmaning

Vi söker en produktionstekniker till Prototyp och Skrov med fokus på produktionstekniska frågor för våra produkter CV90 och BvS10 med inriktning mot mätteknik. I arbetsuppgifterna som produktionstekniker ingår bland annat att:

· Produktionsgranska ritningsunderlag och verktygskonstruktion

· Planera mätoperation, skapa mätprogram och utföra mätning

· Analys av mätresultat och utredningar av eventuella kvalitetsavvikelser

· Reverse engineering, skapa modeller från mätning

· Jobba med ständiga metod- och produktionsförbättringar för att minska tillverkningskostnaderna.

· Vara engagerad och driven i produktion och konstruktions utvecklingsarbete.

· Aktivt stötta operatörer i egenkontroll genom förslag på lämpliga mätmetoder

Vår verkstad för Prototyp- och Skrovtillverkning innehåller avdelningar för svetsning/ytbehandling, prototypmontage, maskinbearbetning, beredning/planering/inköp/PSA samt produktionsteknik. Avsnittet produktionsteknik har idag totalt nio medarbetare och du kommer att ingå i detta team.


Den du är

Vi söker dig som har teknisk högskoleutbildning eller produktionsteknisk yrkesutbildning. Vi ser som meriterande att du har praktisk erfarenhet från konstruktion och mätning. Det kommer att vara meriterande om du har goda datorkunskaper i Catia V5, Officepaketet och kunskaper i affärssystem SAP. Då vi är en internationell koncern behöver du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Du är en problemlösare som arbetar målinriktat och gillar att vara spindeln i nätet. Du är analytisk, kommunikativ och kommer ha en viktig roll i utveckling av produktionens digitalisering.

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.


Kontaktperson

Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till Mikael Jonsson, chef Produktionsteknik 0660-803 02, eller Maria Josefsson, rekryteringskonsult Kompetenslaget AB 070–842 23 35.

Observera att du ansöker om denna tjänst via BAE Systems egen karriärsida genom att följa denna länk: https://baesystems.varbi.com/what:job/jobID:412867/?lang=se

Sista ansökningsdag är den 8 augusti.

Vi läser fortlöpande mejl och lyssnar av vår telefon under semesterperioden (V 27 – V 31) så det går bra att lämna meddelande så återkommer vi så snart vi kan.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsgivaren

Bae Systems Hägglunds AB

Björnavägen 2

89182 Örnsköldsvik

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet: Relevant erfarenhet för tjänst som Produktionstekniker, maskin/verkstad efterfrågas

Ansökningsinformation

Ansök senast: 2021-08-08

Länk till ansökningsformulär »