« Gå tillbaka till sökresultaten

Lärare i engelska och franska till Kärrtorps gymnasium på Stockholms kommun i Stockholm

Lärare i gymnasiet

Anställningsinformation

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningstyp: Vanlig anställning

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Lön: Månadsanställning

Beskrivning av jobbet

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Arbetsplatsbeskrivning
Kärrtorps gymnasium ligger i Kärrtorp i södra Stockholm, nära natur och tunnelbana.

På skolan går ca 450 elever och utbildningarna som ges är ekonomiprogrammet, naturvetenskapsprogrammet, samhällsvetenskapsprogrammet, språkintroduktion och programinriktat val. Läsåret 2022/2023 startar vi två nya utbildningar varav den ena är Teknikprogrammet. Ledningsgruppen består av rektor och två biträdande rektorer, en administrativ chef, arbetslagsledare samt samordnare för EHT.

Arbetsbeskrivning
Är du en person som tycker om att arbeta med ungdomar? Kärrtorps gymnasium söker en behörig lärare i engelska och franska. Undervisningen är förlagd till både de nationella programmen samt språkintroduktion och programinriktat val. Det ingår också i ditt uppdrag som lärare på Kärrtorps gymnasium att vara en del av våra elevers skolvardag genom att vara mycket ute i verksamheten. Goda relationer mellan elever och personal är centralt för att visa att vi lyckas i vårt uppdrag. Mentorskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation med behörighet i engelska och franska för gymnasiet. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i att arbeta med digitala verktyg. Arbetet på våra program innebär täta samarbeten med lärare och övrig personal. En god samarbetsförmåga, ett starkt engagemang och en positiv elevsyn är en förutsättning för arbetet.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Arbetsgivaren

Stockholms kommun

Stockholm

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet: Relevant erfarenhet för tjänst som Lärare i gymnasiet efterfrågas

Erfarenhetskrav: Lärare i gymnasiet

Ansökningsinformation

Ansök senast: 2021-06-25

Referens: 2021/3773

Länk till ansökningsformulär »