« Gå tillbaka till sökresultaten

Fordonstekniker till nyöppnad teststation (HUB) i Göteborg på Kamux AB i HISINGS BACKA

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Anställningsinformation

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningstyp: Vanlig anställning

Lönetyp: Fast och rörlig lön

Beskrivning av jobbet

I maj öppnade Kamux en megabutik med plats för ca 300 begagnade bilar i Kärra, Göteborg. I anslutning till denna öppnar vi en station för att förbereda bilar för försäljning. Stationen kommer bemannas av en ansvarig Stationschef samt testare. Vi söker nu efter en person som vill arbeta heltid och en som arbetar deltid/vid behov.

Vill du hjälpa oss göra den här nya satsningen till en succé? Läs vidare och låt oss tillsammans överraska Göteborgarna med ett framgångsrikt koncept inom bilförsäljning som ger kunden möjlighet att skaffa en riktigt bra bil till ett förmånligt pris!

Arbetsuppgifter

Du blir en viktig del i vårt fortsatta arbete med att utvecklas och stärka varumärket. Du kommer att tillhöra avdelningen eftermarknad som ansvarar för att leverera tekniska tester och varudeklarationer av bilar. Vi jobbar märkesoberoende och hanterar en stor variation av modeller, årsmodeller och fabrikat. Våra tester genomförs på tydligt definierade arbetsstationer.

Då vår anläggning är väldigt stor är det viktigt att kunna hjälpa till där det behövs. Kamux anläggningar bedriver verksamhet kvällar och helger, vilket kan innebära att du behöver kunna arbeta varierande arbetstider.

Vi söker dig som är

Grundläggande krav

Meriterande

Vad innebär det att jobba på Kamux?

Kamux är ett stort, börsnoterat företag som expanderat kraftigt i Sverige under de senaste åren och vi kommer fortsätta växa. Detta innebär att vi kan erbjuda en stabil arbetsplats. Personalen är otroligt viktig för oss. Vi värnar om att de anställda ska trivas och satsar mycket på att utbilda och coacha våra anställda så de ska ha de största möjligheterna att lyckas.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en trevlig och välkomnande arbetsmiljö. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs!

Om Kamux:

På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på nyare, begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser.

Kamux har i dagsläget 50 butiker i Finland, 22 i Sverige och 8 i Tyskland. Butiken med anslutande HUB i Göteborg blir vår hittills absolut största.

Vi har idag över 1500 bilar på lager och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 300 000 bilar till nöjda kunder i de tre länderna där vi är verksamma.

Ansökan:

Känner du att du vill bli en del av vårt framgångsrika och inspirerande Kamux-team? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så fort som möjligt och senast den 30:e juni. Intervjuer sker löpande så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

För mer information kontakta Eftermarknadschef Mikael Tornberg, mikael.tornberg@kamux.se, telefon 070 325 82 30.

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsgivaren

Kamux AB

Transportgatan 47

42246 HISINGS BACKA

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet: Relevant erfarenhet för tjänst som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker efterfrågas

Körkort krävs

Körkortskrav: B

Önskvärda erfarenheter: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Ansökningsinformation

Ansök senast: 2021-06-30

Länk till ansökningsformulär »