« Gå tillbaka till sökresultaten

Servicetekniker till SKF på Adecco Sweden AB i Göteborg

Servicetekniker, elektronik

Anställningsinformation

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningstyp: Vanlig anställning

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Lön: Fast lön

Beskrivning av jobbet

Om tjänsten

Nu söker Adecco en servicetekniker till en SKF i Borås där du har kunskap inom områdena installation, service och hydraulik. Arbetet kommer vara inriktat mot både mobila applikationer och industrin. Din arbetsdag som servicetekniker omfattar planering och utförande av servicearbeten, installation av smörjsystem och leverans av smörjprojekt. En viktig del av arbetet innefattar även relationsbyggande, leverans och ledning av projekt på plats hos kunder. Du kommer att utgå hemifrån med en servicebil där kunderna befinner sig i Borås med omnejd samt att resor i övriga Sverige kan förekomma. Arbetstiderna är förlagda heltid på dagtid men kan variera beroende på resor.

Tjänsten som servicetekniker är en rekrytering med start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som service- eller installationstekniker samt erfarenhet av hydraulik, smörjning och smörjsystem. Du har även erfarenhet av arbete inom processindustri samt med entreprenadmaskiner. För denna tjänst krävs B-körkort. Meriterande om du har erfarenhet av rörmontage och svetsning. Du kan kommunicera på svenska i tal och skrift, samt har inga problem att kommunicera på engelska vid behov.

Vidare ser vi att du som söker är en pålitlig person med sinne för detaljer som sätter ett stort värde i att leverera hög kvalitet i det arbete du utför. Du är driftig, noggrann, självständig och bra på att kommunicera. Du som person är serviceinriktad, har lätt för att skapa relationer samt gillar att samarbeta.

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet av arbete som service- eller installationstekniker
- Erfarenhet inom processindustrin
- Erfarenhet av hydraulik, smörjning och smörjsystem
- B-körkort
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Flexibel och driven person

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om SKF
I en värld med växande befolkning, urbanisering, digitalisering och miljöhänsyn är den industriella verkligheten den verkliga utmaningen. Och det är exakt där som SKF vill vara. I centrum, där vi kan leverera tillförlitlig rotation till hela världen.

SKFs expertkunskap bygger på utveckling, konstruktion och tillverkning av lager, tätningar och smörjsystem. De tillhandahåller också teknik- och rekonditioneringstjänster samt tjänster för bedömning av maskintillstånd. Men det dem verkligen kan erbjuda är en arena för innovation – en möjlighet för sina kunder att använda de verktyg SKF tillhandahåller för att utforska, förbättra eller förändra prestanda för sin roterande utrustning. En plats där till och med den minsta justering kan göra stor skillnad.

Om ansökan
SKF har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: bjorn.mehlberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Servicetekniker, SKF, Adecco, Borås

Arbetsgivaren

Adecco Sweden AB

Göteborg

http://www.adecco.se/ »

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet: Relevant erfarenhet för tjänst som Servicetekniker, elektronik efterfrågas

Erfarenhetskrav: Servicetekniker, elektronik

Ansökningsinformation

Ansök senast: 2021-07-11

Referens: ref-34864

Länk till ansökningsformulär »