« Gå tillbaka till sökresultaten

arbetsledare natt sökes till TePe i malmö på Randstad AB i Malmö

Arbetsledare, tryckeri

Anställningsinformation

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningstyp: Vanlig anställning

Lönetyp: Fast och rörlig lön

Lön: Månadslön

Beskrivning av jobbet

Arbetsbeskrivning

Vill du också bidra till en leende värld och till vidareutvecklingen av ett gäng som jobbar ständig natt på TePe i Fosie? Nu söker vi dig som är en trygg och stabil ledare för att leda personalen i en modern och ständigt utvecklande produktion, där samverkan med övriga arbetsledare är en nyckelfaktor till succé.


Ansvarsområden

Du kommer bli ansvarig för ett team på 15-20 personer, för nattskift söndag kväll – fredag morgon. Eftersom du är arbetsledare på natten har du även ett övergripande ansvar om det uppstår oväntade händelser utanför det egna skiftteamet. Självklart är säkerhet A och O.
En viktig del är arbetsmiljöansvar, både det fysiska och psykosociala – det ställer krav på att du är en ansvarsfull ledarperson som vill vara och är tillgänglig, synlig och kommunikativ.

Du ansvarar för
Har du erfarenhet av 5S är det ett plus. 


Arbetstider

Tjänsten är på heltid (35 h/v) och arbetstiden är förlagd fem nätter i veckan, från söndag till fredag 23 – 06. Du blir tillsvidareanställd av TePe, med en inledande provanställning på 6 månader.


Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som arbetsledare på TePe är det viktigaste att du är både en nattuggla som vet att du presterar och trivs om natten, och att du är en förebild som ledare och representant för företaget. Erfarenhet av både nattarbete och personalledning är därför ett krav. Har du samlat på dig den erfarenheten från tillverkningsindustrin, så vet du ännu mer vad arbetet innebär.

Vi ser även att du är en person som är
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


Ansökan

2021-07-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Denna rekrytering är ett samarbete mellan TePe och Randstad. Välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Nadia Milotti om du har frågor kring tjänsten eller processen, 0768554059 eller nadia.milotti@randstad.se.


Om företaget

TePe Munhygienprodukter AB är ett svenskt företag grundat 1965. Sortimentet av mellanrumsborstar, tandborstar och tandstickor är framtaget i samarbete med tandvårdsexpertis med syfte att främja en god munhälsa. All design, utveckling och produktion bedrivs vid huvudkontoret i Malmö. Dotterbolag i åtta länder och distributörer i 80 länder marknadsför produkterna, som huvudsakligen säljs via tandvård, apotek och dagligvaruhandel. TePe har 370 anställda och en omsättning på 793 mkr (2020).

Arbetsgivaren

Randstad AB

Malmö

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet: Relevant erfarenhet för tjänst som Arbetsledare, tryckeri efterfrågas

Erfarenhetskrav: Arbetsledare, tryckeri

Ansökningsinformation

Ansök senast: 2021-07-25

Referens: 201347196

Länk till ansökningsformulär »