« Gå tillbaka till sökresultaten

Reporter till Falu Kuriren i Malung-Sälen på Bonnier News AB i Malung-Sälen

Journalist/Reporter

Anställningsinformation

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningstyp: Vanlig anställning

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

Beskrivning av jobbet

Brinner du för lokal bevakning? Då är det här jobbet för dig.

På Falu Kuriren har vi fokus på den nära journalistiken och vi söker nu en reporter till en fast tjänst för bevakning av Malung-Sälens kommun.
Närheten till läsarna och lokalsamhället är grunden för vår tidningsutgivning och att finnas på plats är självklart för oss i vårt dagliga arbete.
Vi söker en driven, nyfiken och mångsidig reporter som kan skriva de snabba nyheterna, men även leverera starka berättelser efter möten med människor – och i livesändningar i tv från fältet.

Det händer mycket i framförallt Sälen just nu med många utbyggnader av anläggningar och en kraftigt expanderande marknad för stugor i Sälenfjällen. Och i Malung finns den kommunala förvaltningen, skolor, företagande och föreningsliv. Kommunen är intressant och inbjudande ur flera olika aspekter, inte minst finns stora möjligheter till friluftsliv i en vidsträckt och spännande natur.

Vi söker dig med journalistisk erfarenhet, förmåga att jobba självständigt och som gillar att vara ute på fältet och rapportera om stort som smått. Vi förväntar oss en jämn och säker leverans av lokala nyheter från alla håll i kommunen, såväl reportage som bevakning av tunga och viktiga frågor.

På Falu Kuriren har vi ett digitalt fokus, varför publiceringarna på sajten dt.se är viktiga för att nå ut och engagera även nya läsare. Vi jobbar med text och bild och rörligt. Du ska kunna uttrycka dig väl, hantera en kamera och sända live från till exempel olyckor eller bränder.
Du ingår i Falu Kurirens stora redaktion och är en viktig kugge i hela tidningens leverans. Nyhetsledningen sitter i Falun, och reporterkollegor finns i alla tidningens utgivningsområden, och som du samarbetar med.

Sajten dt.se är den ledande nyhetsförmedlaren i Dalarna med cirka 800 000 artikelvisningar av våra prenumeranter per vecka. Falu Kuriren har en prenumererad upplaga på nästan 18 000 ex med bevakning av Malung-Sälen, Vansbro, Gagnef, Rättvik, Leksand och Falun.

Tjänsten är en tillsvidareanställning i Falu Kuriren med tillträde i augusti eller efter överenskommelse. Placeringsort Malung.
Körkort är ett krav.

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och referenser. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt men senast 1 juli. Arbetsintervjuer avverkas löpande.

Frågor om tjänsten:
Helena Nyman, chefredaktör och ansvarig utgivare Falu Kuriren och dt.se – helena.nyman@falukuriren.se, 023-935 02.
Facklig kontaktperson för SJF:
Seth Jansson, seth.jansson@falukuriren.se, 023-936 36.

Välkommen med din ansökan!Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Arbetsgivaren

Bonnier News AB

Malung-Sälen

https://www.bonniernews.se/bonnier-news-local/ »

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet: Relevant erfarenhet för tjänst som Journalist/Reporter efterfrågas

Erfarenhetskrav: Journalist/Reporter

Ansökningsinformation

Ansök senast: 2021-07-01

Länk till ansökningsformulär »