« Gå tillbaka till sökresultaten

Laboratorieingenjör inom kemi till Uppsala på Randstad AB i Uppsala

Analytisk kemist

Anställningsinformation

Omfattning: Heltid

Varaktighet: 3 - 6 månader

Anställningstyp: Vanlig anställning

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Lön: Månadslön

Beskrivning av jobbet

Arbetsbeskrivning

Har du nyligen tagit examen inom kemiteknik, analytisk kemi eller liknande samt tycker om att arbeta laborativt, testa nya instrument och uppskattar ett strukturerat arbetssätt? Då kanske du vill bli en del av och utveckla verksamheten på en av världens modernaste produktionsanläggningar. Som laboratorieingenjör erbjuds du en intressant roll med kvalitetskontroll i fokus och din primära uppgift blir att testa nya instrument och studera hur deras funktion avviker från standarder eller redan etablerade metoder.

Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag.  Hos Randstad Life Sciences står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. Ansvarsområden

Som laboratorieingenjör erbjuds du arbetsuppgifter där du får arbeta med analysmetoder samt möjligheten att vara en del av ett framgångsrikt team med positiva och motiverade medarbetare. De huvudsakliga analysteknikerna för uppdraget är HPLC, ICP-MS och liknande. Som laboratorieingenjör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara: 

• Självständigt utföra arbete efter metodbeskrivning och instruktioner eller försöksplan

• Sammanställa, kontrollera och rapporterar resultat

• Planera och strukturera eget arbete efter givna prioriteringar och tidsramar

• Delta i avvikelseutredningar

• Delta aktivt i verksamhetens förbättringsarbeteArbetstider

Heltid. Konsultuppdraget är initialt 6 månader med start tidigast 16/8 samt med goda chanser till förlängning. 


Kvalifikationer

• Avslutad akademisk utbildning inom bioteknik, kemiteknik, analytisk kemi eller liknande

• Förmåga att uttrycka sig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska

• Meriterade med erfarenhet av laborativt arbete 

• Meriterande med erfarenhet av arbete med HPLC, ICP-MS samt andra analysmetoder

Som person är du lätt att samarbeta med, kommunikativ och har förmåga att självständigt kunna driva arbetet framåt. Vidare så ser vi gärna att du är metodisk och noggrann samt initiativtagande och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Ansökan

Vi som arbetar på Randstad Life Sciences har alla en bakgrund inom naturvetenskap. Det betyder att vi förstår vad du har för erfarenhet och vad ett lämpligt nästa steg i din karriär kan vara. Vi strävar efter att bli din karriärpartner inom life science för en lång tid framöver. Hos Randstad Life Sciences står din personliga utveckling i fokus, och det är en självklarhet för oss att du får en närvarande konsultchef som med stort engagemang finns tillgänglig här i Uppsala. Hos oss får du fast månadslön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din anställning omfattas givetvis även av försäkringar, tjänstepension, friskvårdsbidrag och företagshälsovård. 

Som information, så görs  alltid en bakgrundskontroll i slutet av intervju och anställningsprocessen, vilket är en del av våra normala processer.

Arbetsgivare: Randstad Life Sciences 
Plats: Uppsala

Sista ansökningsdag: 2021-06-27, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Kontaktpersoner: Emil Hamnevik, konsultchef emil.hamnevik@randstad.seOm företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Arbetsgivaren

Randstad AB

Uppsala

Kvalifikationer

Inga specifika krav finns angivna

Ansökningsinformation

Ansök senast: 2021-06-27

Referens: 201348857

Länk till ansökningsformulär »