« Gå tillbaka till sökresultaten

Forsknings- och utvecklingsingenjör inom berg- och byggnadsmaterial på RISE Research Institutes of Sweden AB i Borås

Geolog

Anställningsinformation

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningstyp: Vanlig anställning

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Lön: Fast månadslön

Beskrivning av jobbet

Vill du vara med och utveckla ett hållbart byggande och hållbara samhällen? Vill du jobba med projekt och uppdrag inom byggnadsmaterialområdet? Är du noggrann, serviceinriktad och gillar att samarbeta så kan detta vara en tjänst för dig.

Välkommen till vårt team på RISE!

Vi bedriver forsknings- och innovationsprojekt och uppdrag åt såväl näringsliv som offentliga aktörer. Vi arbetar också med kvalitetskontroll och provning av material och produkter. I vårt laboratorium i Borås arbetar vi främst med ballast, natursten, betong och bindemedel till betong. Vi bistår våra kunder med att säkra kvalitén på deras produkter. Du blir en lagspelare i vårt team med samarbete både inom teamet och med våra kunder.

Om rollen
Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet inom enheten Materiallabb i Borås. Inledningsvis kommer du att arbeta tillsammans med seniora projektledare och forskare i kunduppdrag och forskningsprojekt med målet att du skall hantera egna uppdrag och driva egna projekt. Som del av arbetsuppgifterna ingår provningar och utredningar av natursten, komposit- och bergmaterial. I tjänsten ingår även arbete med petrografisk analys som en del av uppdraget. Många uppdrag kräver ett flertal kompetenser varför samverkan såväl inom RISE som med externa parter ingår i arbetet.

Vem är du?
Som Forsknings- och utvecklingsingenjör hos oss tror vi att du är en lösningsorienterad, noggrann och ansvarskännande person som trivs med utmaningar. Du är strukturerad och självständig i ditt arbetssätt men trivs också med att arbeta i team.

Vi förväntar oss följande kvalifikationer hos dig som söker:

- Master inom geologi
- Ett par års yrkeserfarenhet inom relevanta områden
- Dokumenterad förmåga att uttrycka dig både i tal och skrift i svenska och engelska
- God förmåga att arbeta i team med andra för att driva gemensamma projekt framåt
- Arbete inom provningsverksamhet inom bergmaterialområdet är meriterande
- Arbete med andra byggnadsmaterial så som betong och bindemedel är meriterande
- Erfarenhet av arbete inom forskning och innovation är meriterande

RISE har ett öppet klimat där alla anställda är stödjande och ansvarstagande i sitt eget och vårt gemensamma arbete. Du bidrar med positiv energi samt har ett strukturerat och systematiskt arbetssätt.

Är vi rätt för varandra?
Inom RISE gillar vi olika och vi är övertygade om att mångfald bidrar till en innovativ miljö där vi tillsammans utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Hos oss möts passionerade problemlösare för att lösa några av världens viktigaste, och kanske roligaste, problem. Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men vad vi kan lova dig är ett gäng engagerade kollegor och några riktigt spännande samhällsutmaningar att ta itu med. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt. Välkommen till hela Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner.

Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är den 25 juni 2021. Har du några frågor kring tjänsten, välkommen att kontakta Lovise Sjöqvist, tf enhetschef 010-516 6885. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Våra fackliga representanter är Lazaros Tsantaridis, Sveriges Ingenjörer, 010-516 62 21 samt Linda Ikatti, Unionen, 010-516 51 61.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen då vi lyder under Lagen om offentlig upphandling.

Forskning och innovation, provning, geolog, mikroskopering, berg, sten, betong, Borås, RISE

Arbetsgivaren

RISE Research Institutes of Sweden AB

Borås

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet: Relevant erfarenhet för tjänst som Geolog efterfrågas

Erfarenhetskrav: Geolog

Ansökningsinformation

Ansök senast: 2021-06-25

Referens: 2021/287

Länk till ansökningsformulär »