« Gå tillbaka till sökresultaten

Produktutvecklare - Teknisk vävdesigner till Bolon på AB Effektiv Borås i Ulricehamn

Produktutvecklare, konfektion

Anställningsinformation

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningstyp: Vanlig anställning

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Lön: Fast lön

Beskrivning av jobbet

Vill du arbeta på ett företag som är i framkant inom design och produktveckling? Vill du även få möjlighet att arbeta i olika, spännande projekt? Denna möjlighet finns hos Bolon!

Bolon är designfokuserade innovatörer i själ och hjärta. Familjeföretaget med mod att ta plats på den globala scenen. Stolta över sin lokala tillverkning och sitt målmedvetna miljöarbete. Kreativa själar i mötet mellan konst, industri och arkitektur.


Om vår kund
Bolon är ett svenskt designföretag som tillverkar innovativa golvlösningar för offentliga miljöer. Företaget är ett tredje generationens familjeföretag som drivs av Annica och Marie Eklund. Under deras ledning har Bolon förvandlats från ett traditionellt väveri till ett internationellt designvarumärke med kunder som Armani, Google, Four Seasons Hotels, Chanel, Adidas, Apple och Missoni Home. Med ett starkt engagemang för hållbarhet designar och producerar Bolon samtliga produkter vid anläggningen i Ulricehamn. Bolon är känt världen över för sina väldesignade golv och samarbeten med några av världens mest ansedda innovatörer och formgivare.

Dina arbetsuppgifter
Som Produktutvecklare – Teknisk vävdesigner kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att du utifrån brief och kundbehov skapar vävtekniska underlag för produktion och ansvarar för uppföljning av provvävningar.
Du håller dialog med CS, Säljare och kund i utvecklingen av kundunik design (Customized).

Som en del av teamet på R&D kan du också delta i utvecklingsprojekt som en operativ part till ansvarig projektledare.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
• Utforma estetiska och tekniska underlag för vävning CAD (EAT)
• Upprätta tekniska produktionsunderlag och artikelberedning
• Delta i projekt- och avdelningsmöten
• Genomföra research gällande inspiration, trender och materialutveckling

Tjänsten är en tills vidare anställning på Bolons R&D-avdelning med placering i Ulricehamn.

Bolon erbjuder dig en tjänst där du får bidra i ett genuint och relationsdrivet bolag med en kreativ och inspirerande miljö. Du kommer att arbeta på ett av Sveriges mest framgångsrika företag som befinner sig i en expansiv fas och som är i framkant inom design och produktutveckling. I takt med att Bolon utvecklas kommer även du få växa i din roll. Här ges du goda förutsättningar för att hålla dig uppdaterad inom ditt specialistområde och för att kunna utföra ett kvalitativt arbete. Och du, här har man roligt tillsammans!


Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av produktutveckling inom industriell vävning. Du har med fördel erfarenhet inom design och har mycket goda kunskaper inom bindningslära/vävkonstruktion. Vidare är du van att arbeta med parallella projekt och har god systemvana. Du kan formulera tekniska underlag för produktion, detta tillsammans med att du behärskar engelska i tal och skrift gör att du lyckas i rollen som Produktutvecklare – Teknisk vävdesigner hos Bolon.

Som person är du lyhörd, flexibel och duktig på att arbeta utifrån tydligt satta briefer/kundbehov. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra och har ett prestigelöst förhållningssätt. Vidare har du en positiv inställning och bidrar gärna med dina tankar och idéer.

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande.


Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Arbetsgivaren

AB Effektiv Borås

Ulricehamn

http://effektiv.se/ »

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet: Relevant erfarenhet för tjänst som Produktutvecklare, konfektion efterfrågas

Körkort krävs

Körkortskrav: B

Erfarenhetskrav: Produktutvecklare, konfektion

Ansökningsinformation

Ansök senast: 2021-06-27

Referens: 2932

Länk till ansökningsformulär »